FOR EN RAR TUR HJEM

I dag som dere sikkert har hørt mange ganger så var jeg nedover til Drammen rett etter skolen i dag siden jeg skulle til reguleringstannlegen. Vi var der nesten en time tidligere en det vi skulle så vi bare gikk rundt, og rundt, og rundt. Når vi skulle hjem så stoppet vi og spise på Nes-kiosken i Hokksund. Da vi skulle dra derifra så "juksa" på en måte bidlen til pappa, den ville altså ikke reagere med en gang da han tråkket på gassen. Når vi var kommet nesten før Prestfoss stoppet bilden, den ville ikke gi mere gass så pappa kom ut av veien. Litt etter kom Besse(min bestefar) og taua bilen med meg og pappa i. Skal si det var en rar tur på vei hjem i dag.

Har noen matteoppgaver jeg må få begynt på. Nevnte de så vidt på morran i dag, men det jeg rakk og skrive var oppgava. Så langt kom jeg liksom.


Veit egentlig ikke hvorfor jeg slengte inn dette bilde, men det er i allefall
en ekte utstoppa hare som mamma fant da hu var lita. Den hadde en hjertefeil
og var forlatt.


HAR DET HENDT NOE LIGNENE MED DEG PÅ EN BILTUR? HAR DERE UTSTOPPA DYR HJEMME?
- Malin

2 kommentarer

SV; hihi thank u cutie ♥
kul blogg

Skriv en ny kommentar

malin - min verden

malin - min verden

14, Sigdal

Er ei jente på 14 år og elsker og fotografere og drive med hest. Om dagen er jeg med venner og i stallen. Om du kommemterer hos meg kommenterer jeg hos deg. Er det noe annet du lurer på så er det bare og spørre på malin_jh@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits