ENDELIG ER DET HELG!

Heei sweeties ! Endelig er det helg igjen, noe jeg har lengta etter siden den tok slutt sist gang, men lengter jo egentlig etter den hele tiden. I går så fikk jeg ikke blogga noe siden jeg var med ei venninne hjem etter skolen, altså Karoline. Vi gjorde mye rart, men det rareste av alt var at vi spilte ludo i over en time og ennå kom vi ikke halveis en gang. Pappa kom og henta meg ca halv ti og da jeg kom hjem la jeg meg med en gang. Hadde så vondt i huet og det værket overalt egentlig, så derfor må jeg bare si at det er gunnen til null blogging i går. Statestikken min har sunket nå, og er veldig klar over hvorfor. Har liksom ikke blogget så mye nå i det siste.

I dag så har jeg tenkt meg i stallen. Har ikke vært der på nesten en uke, så jeg skal i stallen i dag. Skulle egentlig nedover i dag og prøve linser, men siden jeg ikke er helt frisk ennå, så er det dumt og prøve linser da, så skal det heller til neste helg. Resten av dagen i dag aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Akkurat nå sitter jeg og drikker te, kanskje det letter seg litt.


her sitter jeg å drikker, er egentlig ett gammelt bilde ...

HVA ER DINE PLANER FOR I DAG?
- Malin

 

4 kommentarer

xTHx

06.nov.2010 kl.13:35

haha! ja! Den ludospillinga var ganske weird :-P haha!

Huff, jeg også la meg med engang etterpå - var sjukt sliten jeg, :'3

Skal bare ha en skikkelig slæppings øff og glane litt på tv kanskje eller spille videre på marioen vår :-P
fin blogg
HELG hjertehjertehjertehjertehjerte

God bedring søtami ♥

Marit

07.nov.2010 kl.11:09

sv: mhm ^^

- ha en super søndag :D

Skriv en ny kommentar

malin - min verden

malin - min verden

14, Sigdal

Er ei jente på 14 år og elsker og fotografere og drive med hest. Om dagen er jeg med venner og i stallen. Om du kommemterer hos meg kommenterer jeg hos deg. Er det noe annet du lurer på så er det bare og spørre på malin_jh@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits