NÅ KLIKKKKKKER JEG SNART

Blir så irritert på den bildeopplastninga iblant at jeg tror jeg blir sprø! Er liksom så irriterende, siden når jeg prøver og laste opp bildene nå så kommer de ikke. Er ikke akkurat for første gang heller, men får da bare vente med det andre innlegget da.

Menuannsett .. Skal snart ta en tur opp til min kjære nabo, og venninne. Hun lurte på om vi skulle finne på noe i dag, og det blei til at jeg skulle gå oppi til henne. Har egentlig ikke gjort noe annet siden jeg kom hjem, annet enn å spise å sitte på dataen.

Kommer da ikke noen bilder nå siden bildeopplastninga ikke fungerer, men håper den begynner og funke utover kvelden sånn at jeg får postet innlegget.


Hva skal du i kveld?
- Malin

5 kommentarer

slappeaaav :) og til ponnien.

last opp bildene dine via tinypic, det funkæææær!

sv:// okeey ♥
sv:// mange av hva da? x)

tinypic.com -> upload image -> velg "file" -> last opp -> kopier "website html-koden" og lim inn i html-kodeboksen på blogg ;)

Ragnhild Fredrikke Skjelbred

14.jan.2011 kl.21:31

takk for kommentar på bloggen min ! Søt blogg du har btw :D

Kia

15.jan.2011 kl.18:20

Være med venner :D

Ruth Tonje

16.jan.2011 kl.20:48

er helt klikk her også!

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

Er ei jente på 14 år og elsker og fotografere og drive med hest. Om dagen er jeg med venner og i stallen. Om du kommemterer hos meg kommenterer jeg hos deg. Er det noe annet du lurer på så er det bare og spørre på malin_jh@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits