GRAN CANARIA del 1

Endelig kommer bildene dera (kanskje) har ventet på! Nå som jeg har nett på datan min igjen så kan jeg få blogga noe om turen. Har veldig mange bilder dere skal se så derfor blir det fleire deler, det er grunnen til del 1 på overskrifta. Først tenkte jeg å skrive litt om dagene, og innimellom så kommer det bare noen vanlige bilder. Det er det som kommer på denna delen.

19/12-10
Denne dagen så jeg litt rundt i leiligheten, ble kjent med den og tok noen bilder og videoer.
Løste også litt kryssord. Fint vær var det også.

21/12-10
Skjedde ikke så mye denne dagen. Været var ganske så utrygt. Jeg og pappa bestemte oss fortsatt
for å gå ned til amadoresstranda.


22/12-10
Vi var i Patalavaca og besøkte Brita og Bjørn. Var skikkelig varmt den dagen, var så varmt at jeg blei litt solbrent.
Tok mange bilder, og videoer da.

24/12-10
Var stort sett bare hjemme på juleeftan. På kvelden spiste vi på resturangen like ved der vi bodde.
Hadde egentlig tenkt til og komme med ett bilde om hvilke klær jeg hadde på meg, men glemte og ta bildet.

25/12-10
Var nede på amadoresstranda og vi spilte litt minigolf.


26/12-10
Denne dagen var vi i Palmitos Park. Selvfølgelig er jeg så smart og ikke lader kamera dagen før. Hadde
liksom igjen 1 strek på batteriet. Rakk og ta mange bilder, eller i allefall noen da. Når vi var der så vi på delfinshow og pappegøyeshow. Det var skikkelig kult og se på! Kommer bilder på et annet innlegg.

27/12-10
Alle sammen tuslet ned til amadoresstranda. Jeg og mamma bestemte oss for og gå vidre til Puerto Rico. Kjøpte gaver der, men ikke noe til meg selv. Så også på ballkjoler der. Karro hadde bursdag den dagen, så ringte hun. Er noe jeg alltid gjør. Annet en det, så var jeg på butikken for mamma og surra på hjemme.


28/12-10
Alle uten om søstra mi gikk ned til amadoresstranda. Vi bada ikke, eller sola oss. Det vi gjorde var å spille minigolf og vi spiste på Portofino. Det er favoritt resturangen min nedi der. Bestilte nesten alltid pizza hawaii.29/12-10
Skjedde ikke så  mye denne dagen her. Regna nesten hele tiden, så vi holdt oss hjemme. Jeg og pappa gikk på butikken og handla på kvelden.

30/12-10
Jeg, mamma og pappa var i Puerto Rico. Jeg fant meg også en ballkjole, men det var på amadoresstranda.
Dere får se bilde av den, men ikke før skoleballet.

31/12-10
Det var den siste dagen til og gå rundt og se, for dagen etter så dro vi hjem. På begynnelsen av dagen dro vi til Mògan på det markedet som var der. Var masse fint der. På kvelden spiste vi på Portofino siden det tross alt var nyttårseftan. Pappa og Sandra dro meg Helene sin familie (Helene er venninna til søstra mi), mens jeg og mamma dro hjem. Rakettene var i allefall utrolig fine.

01/01-11
På begynnelsen av dagen, altså før vi måtte dra så gikk jeg og Sandra ned til amadoresstranda og bort til Portofino. Dere skjønner det at han ene som jobber der sa til Sandra en av de første dagene, at han ville ha tskjorta hennas (Hele tskjorta er norskeflagget + at det står Norway på den). Hadde en helt måken til Sandra så vi ga min. Sa til dem at vi ville ha dem tilbake nestegang vi kom, så håper da den ennå er der.
Ellers var det bare den kjedelige flyturen før vi kom hjem igjen til "kalde" Norge.

Detta er tskjorta.

Det var da litt om hele reisa. Som dere sikkert så, så var det noen av dagene som ikke sto der. Det er mest fordi jeg glemte og skrive de dagene + at det ikke skjedde så mye heller.
Har du vært i Gran Canaria før?  Isåfall, hvor har du vært?
- Malin

Én kommentar

Ruth Tonje

22.jan.2011 kl.00:32

nei, men har ekstremt lyst!

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

Er ei jente på 14 år og elsker og fotografere og drive med hest. Om dagen er jeg med venner og i stallen. Om du kommemterer hos meg kommenterer jeg hos deg. Er det noe annet du lurer på så er det bare og spørre på malin_jh@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits