TVEN, HER I COME!

Kommer ikke med del 2 før i morra. Skal snart gå ned å se på tven, så rekker ikke legge inn alle de bildene nå.  Skal se på Ghost Wisper og Vampire Diaries. Blir sikkert noe mere også, men det er i allefall planene. Planer forandrer seg fort, så vi får se. Hadde liksom tenkt meg i stallen i dag, men kom aldri så langt.

I dag har vært en helt vanlig dag annet en at jeg og Bettha dro tidligere i dag fordi vi skulle på barneskolen og prate litt om 4H i fjerdeklasse. Gikk greit det. Vi fikk da sagt det vi skulle.  Når vi var ferdig skulle jeg ta en buss hejm igjen, men jeg begynte og gå med Bettha opp til sentrum, men rakk ikke komme så langt før Bettha rakk og rope "BUSSEN!" Jeg måtte kjappe meg å løpe til den første innkjørslen, eller hva jeg kan kalle det. Bettha rakk fikk på en måte varsla bussjåføren om at han måtte stoppe, og han skjønte det nok siden han sikkert så meg løpe som en gærning.


ett random bildee av meg.

Hvordan har dagen din vært i dag? Er det noe du skal se på tven i kveld?
- Malin

2 kommentarer

♥ IDA-LOVISE

21.jan.2011 kl.21:00

Helt grei dag :) Ja, Det store korslaget :D

saarakristine

22.jan.2011 kl.10:55

Sv: Takk :D

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

Er ei jente på 14 år og elsker og fotografere og drive med hest. Om dagen er jeg med venner og i stallen. Om du kommemterer hos meg kommenterer jeg hos deg. Er det noe annet du lurer på så er det bare og spørre på malin_jh@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits