SISTE KVELDEN I HELGA

Nå er det da søndagskveld, som også vil si siste kvelden i helga. I dag har jeg for det meste vært hjemme (som jeg egentlig har vært helle helga), sett på tv og sitti på datan. Var også en liten tur i stallen, som var rundt ved seks tiden. Hadde tenkt å ri i dag, men det blei ikke noe av, siden venninna mi hadde ridd.

Nå sitter jeg nede og ser på tv. Like etter jeg kom hjem fra stallen, noe som ikke er lengesiden, dusjet jeg. Planen utover kvelden nå, altså før jeg legger meg, blir vel å kose meg forran tven. Skikkelig bombe også. Dette blir nok antagelivis det siste innlegget i dag. I morra kommer det fleire innlegg, som blant annet inneholder del 3 fra Gran Canaria turen.


Slang inn dette bilde av Lucky. Vist du ser godt etter på tungen
kan du se at den ligner på ett hjerte.

Hva har du gjort i helga?
- Malin

7 kommentarer

aaawe, lucky er supersøt♥
JEG HAR SPØRSMÅLSRUNDE PÅ MIN BLOGG, TA EN TITT?

superfin blogg btw! :-)

fridas verden...

24.jan.2011 kl.13:02

hehe, så fint bilde :D

Ruth Tonje

24.jan.2011 kl.15:08

chillet :)

missbee

24.jan.2011 kl.16:06

søte hunden <3

tonje

24.jan.2011 kl.19:59

slappet av :)

msjt

24.jan.2011 kl.20:11

Aww, for en søt hund! Hvilken rase?

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits