OUTFIT OG LITT TIL

Ja, skulle egentlig kommet med både del 3 og fotoshooten i går, men rakk ikke. Fikk besøk av Karro i går, og rett etter hun dro så begynte jeg og se en film, Orphan. Det er en krim, thriller (vil heller si nærmere skrekk). Utrolig bra film. Råder dere til å se den om dere er en av de som digger den type film.

Uansett, over til dagen i dag. Hadde jo tenkt meg en rask tur i stallen i dag, men rekker ikke. Fikk plutselig vite på skolen i dag at vi skulle ha temakveld (konfirmant-greier) i dag. I tillegg så skulle vist Anna på klubben i dag, så hu viste ikke om hu rakk i stallen først.

Tenkte å komme med en outfit til dere, fra i dag. Er en lang stund siden jeg har hatt det på bloggen. Hadde tenkt til å legge det ut i går også, men som sagt så rakk jeg ikke det. Flaks for dere at jeg har på de samme klea i dag som jeg hadde i går. Men her kommer den da.

Kortarma - 4H // Basic Topp - Bik Bok // Bukse/thigts - Kapphal //
Øreringer - Bursdagsgave

Ehh.. Litt tidlig til å si "God Jul"? :- )
Det var da litt av en outfit da. Er ikke skikkelig pynta, men er godt å gå i litt "vanlige" klær iblant.

Vil bare si dere før jeg avslutter dette innlegget at jeg har akkurat spist middag, og når jeg var ferdig ba pappa meg skrape opp sånne skrapelodd fra Roselotteriet. Gjorde jo og det, men vant verken 1000kr , 5000kr, 100 000kr, varegevinst eller 100kr. Er litt surt. Var ti skrapelodd, og vant ikke på noen av dem. Alle kan jo ikke vinne da, men når det gjelder lotteri og sånt, så har jeg ganske uflaks.

Har du sett filmen Orphan? Hva syntes du om outfiten? Har du flaks når det gjelder lotteri?
- Malin

Én kommentar

fin outfit :D

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits