PRØVERPRØVER OG ATTER PRØVER

Ja, nå skal jeg begynne å øve til mat & helseprøva som vi skal ha i morra. Er ikke akkurat det enkleste og ha prøve i for å si det sånn. De ukene som nå har vært har vi hatt prøver nesten hele tiden. Håper dette blir den siste prøva på et par uker nå .. Nei, det blir det heller ikke, fordi vi skal ha RLE prøve om enten 1 eller 2 uker. Er mye slit, men må det gjøres så må det gjøres. Sånn er det.

Annet en og sitte og øve på prøve, så kommer jeg nok til å slappe av forran tv'n i kveld. Er CSI NY i kveld, og det er jo noe jeg følger med på. Fikk også se nå at Ghost Whisperer har begynt nå, så får vel sumle meg ned og se på det før jeg begynner å øve.


Slenger inn et random bilde fra sommer'n. SAVN! <3

Har du masse prøver for tiden? Noe spesielt du skal i kveld?
- Malin
Ps. Sorry for et rotete innlegg

 

6 kommentarer

Alexandra Jacobsen Lorentzen

09.feb.2011 kl.19:19

kjedelig med prøver ;(

tonje

09.feb.2011 kl.20:39

lykke til :)

sofah

11.feb.2011 kl.17:42

lykke til:)
Bra bilde! SAVNER sommeren 2 <3

klemmmm ♥

Ragnhild Fredrikke Skjelbred

12.feb.2011 kl.11:39

nei:)

' liiiinda!♥

18.feb.2011 kl.20:59

det er meeeeeeg! :D

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits