MY WEEKEND

Ja, nå skal dere da få vite hvorfor bloggingen ble dårlig denne helgen. Som jeg har sagt, så var jeg nesten ikke hjemme. Jeg sov hos søskenbarna mine. Har noen bilder som jeg skal legge ut. Veit det snart er helg igjen, men har ikke hatt tid. Nå skal jeg snart begynne å gå til busslomma, siden jeg skal på 4H møte. Det er i allefall planene.

Ja, vi aka da. I allefall Nora, Ruben og jeg ...


.. mens Nils leika i snøen.


Mesteparten av tiden vi var inne så ...


 .. satt vi og spilte Mario på Wii.

På søndagen så var det også morsdag, så pappa, Sandra, Mimmi og Besse kom nedover også. Vi koste oss med litt kaker, is og vaffler, som dere kan se her.

her er noen av de.


og her er resten.

Det var det jeg gjorde i helga. På vei hjem så slapp pappa meg av på ungdomsskolen, siden det var UKM der. Rakk bare å se på bildene som sto rundt, men fikk da se hvem som gikk vidre da.

Hva gjorde du i helga?
- Malin

2 kommentarer

Wow!

Det var utrolig mange kaker, de så GOODE ut!

Fine bilder ♥

cctine

16.feb.2011 kl.21:33

Så gøy :)

Har vore på fjelle i helga jeg :)

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits