SLÆKKING FOR FULT

I stad så sa jeg at jeg ikke skulle noe spesielt, men planene blei vist endret. Det endte med at jeg først blei med pappa opp til mimmi og besse en kjapp tur, så dro vi på jobben til pappa (Han jobber på Sigdal kjøkken). Han måtte gjøre no ferdig der, så jeg hjalp han. Er ganske stolt også, siden jeg aldri hadde gjort det vi dreiv med nå før, hah. Ikke at det var så vansklig da.
 
Her putter pappa noen klistrelapper på de forskjellige skapa, så legger vi de på pallen.

 
så kjører han det bort med trøkken.

 jeg driver da med litt papir arbeid ..


her er noe annet papirarbeid.


vi hadde en pause, og da tok vi kakao og kaffe. Jeg tok også
kakao da vi skulle dra. LOVE KAKAO <3

Må nok snart legga meg, siden jeg må tidlig opp i morra. Skal være med Karoline nedover i morra, og vi skal dra klokka 09:00 om morningen. Jeg må dusje og ordne meg, så i allefall stå opp klokka 08:00 .. og jeg som eeeelsker og ligge til 12 halv ett om dagen, men vil nok heller nedover med henne enn og ligge lenge, hih. Så derfor veit jeg ikke om når jeg kommer til å blogge i morra, men det ser dere jo.

Den utfordring starter ikke før i morra, bare så dere veit om det.
Har du vært med noen av foreldra dine på jobb? Pleier du og ligge lenge i ferier?
- Malin

Én kommentar

Ja, bruker å være med mamma på butikken hun jobber i av og til. Men kan ikke hjelpe så mye til siden jeg ikke kan med kassa.. Har hjulpet noen kunder og pakket ut litt varer før da ;) Og faktisk sto jeg bittelitt i kassa når hun hadde en annen enn hun har nå....

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits