DAG 5, DAG 6 OG DAG 7

Hih, her har du meg. Superflink til å blogge nå for tiden .. eller bare ikke. Neida, men har vært veldig opptatt de to dagene jeg ikke har blogga. Har gjort så masse og kommi hjem seint, i allefall i går. Da var jeg på temakveld, og skal si det var skikkelig gøy. Var ikke prestene som underviste oss, men var noen fra Acta (Trykk på det navnet så får du litt informasjon om hva det er). Vi dreiv med sumobryting i sånne drakter. Var kjempegøy. Hadde aldri gjort det før i går, og angrer ikke ett sekund. Vi var også på noen poster. Hele opplegget i går var rett og slett morsomt, men nå skal dere få dagene.

DAG 1- 3 ting du gjør ca. vær dag.
DAG 2- Noen av mine yndlingssanger for tiden.
DAG 3- 10 ting jeg vil gjøre før jeg dør.
DAG 4- 5 ting jeg elsket da jeg var yngre.
DAG 5- bilde og beskrivelse i noen du er glad i.
DAG 6- hva har jeg i veska mi?
DAG 7- Et bilde av varen jeg sist kjøpte.

DAG 8- 10 ting du skal gjøre i sommer.
DAG 9- et bilde da du er liten.
DAG 10- det fineste bilde du har tatt uten å redigere.
DAG 11- bilde av deg du tok i dag.
DAG 12- bilder av rommet ditt nå.
DAG 13- Et bilde av telefonen min.
DAG 14- Min favoritt film.
DAG 15- Skriv ned min nåværende ønskeliste.

Dag 5 - bilde og beskrivelse i noen du er glad i
Er glad i alle venna mine, men er litt vanskelig å få ett bilde av alle de. Dere skjønner vel kanskje det, så derfor kommer det nok ikke bilde av de. Men er beskrivelse skal dere få. Venna er noe av det som bestyr mest i livet mitt. De stiller opp og er der hele tiden. Har ikke lyst til og miste noen av dem. Kan ha noen småkrangler med noen iblant, men hvem har vel ikke det med venna sine? Det ordner seg alltid opp til slutt. Jeg vil bare si at jeg er utrolig glad i dere alle sammen ! :)


Gizmo. Den søteste pusen i verden ! Hih, neida, men han er utrolig søt. Kan vel heller si han er en av de søteste pusene i verden. I allefall så er dette min pusekatt og er kjempeglad i han.


Simba. Dette er den andre pusen vi har hjemme. Han er supersøt han også og er glad i han.
Angrer ikke på at vi valgte å ha pusekatter.


Lucky. Søte guttebass. Han er en herlig hund, en liten sjarmør. Det går ikke ann og
bli sint på han, siden han har ett så uskyldig ansikt.


Verona. Beste ponniz ever ! Har hatt så mange fine rideturer og rideøkter med henne.
Hun er den ponnien som jeg har utviklet meg på når det gjelder ridning. Gruer meg til
jeg blir for tung ..

Det var da noen som jeg er glad i da. Er masse jeg er glad i, men skulle jo bare skrive noen ting og da gjorde jeg det. De andre tingene kommer sikkert en annen gang.

Dag 6 - Hva har jeg i veska mi?
For å være helt ærlig, så pleier jeg ikke å bruke veske. Putter det bare i lomma, siden det ikke er så mye. Men om det skulle ha vært noe så er det MOBILEN og LOMMEBOKA. Trenger ikke annet i veska, eller lomma da. ER jo iblant jeg har med med KAMRA også.

Dag 7 - Ett bilde av varen jeg sist kjøpte
Ja, som dere veit så var det jeg sist kjøpte det innkjøpet fra torsdagen, så istedenfor å legge ut de bildene igjen så kan du bare trykke HER ! Gjør du det sår du sett de siste innkjøpa mine.

Nå skal jeg snart møte Linda, for vi skal gå på butikken også skal vi opp til henne å finne på noe. Gleder meg. Så dere får fortsatt ha en fin dag vidre.
Har du prøvd sånn sumobryting før i sånne drakter? Har du hørt om Acta?
- Malin

Én kommentar

Kia

10.mar.2011 kl.17:51

Ja og ja :D

Skjønne bilder!

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits