THIS FRIDAY!

Akkurat nå sitter jeg her å tenker på og begynne å ordne til dyne og pute til Anna kommer. Hun skal nemlig sove over til i morra, siden hun skal være med til Sverige. Vi drar tidlig, og da fant vi ut at beste løsning var om hun sov over her. Gleder meg masse til det da, men hvem ville vel ikke gjort det?

I dag så har jeg vært hos ei venninne etter skolen, Silje. Rebekka var også med til Silje. Vi har spilt på sånn derre nintendokube, ellerno og vært på datan. Det har ikke vært kjedelig i det heletatt, alltid vært noe latterfult rundt hvert hjørne der. Har faktisk akkurat kommet hjem derifra, eller begynner vel å bli en time siden snart, heh.


Tok bare og slang inn ett bilde. Så at det ikke var av beste kvalitet, men
det får gå, hih.

Hvordan har din dag vært i dag? Har du vært i Sverige før?
- Malin

2 kommentarer

ingriimarie

11.mar.2011 kl.23:29

fin blogg!:)

Mile away..

12.mar.2011 kl.17:35

Sv; enig :)

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits