GÅRDSBESØK

I stede for å være på skolen i dag så skal klassa mi på gårdsbesøk. Vi skal besøke fire forskjellige gårder, og der skal vi lære om litt forskjellig. Vi rekker den siste timen på skolen da, noe som er det kjedeligste faget som finnes, altså norsk.

Har ikke fått blogga noe i det siste, siden vi ikke har hatt nett. Det kom hjem i går, men rakk ikke komme med noen innlegg siden jeg var litt opptatt. Kan komme med en oppsummering på hva som har skjedd fra fredagen og frem til nå. Fra fredag til søndag har jeg vært på konfirmasjonsleir på Haglebu. Det var koselig å være der, og på lørdagen så fikk vi tid til å stå i heisen, som blei første gangen min der. I går så var det heller ikke vanlig skoledag, siden vi hadde skidag. Vi var på Haglebu.

Så har vi egentlig hatt en nederlending hjemme her, som utveklingsstudent, men hun dro heller til en annen familie sånn at hun kunne være sammen med en annen nederlending. Har ikke akkurat fått hilst på henne, siden jeg ikke var hjemme da de kom (de kom på fredag). Det er søstra mi (og hele 10. klasse) som egentlig skulle ha hatt besøk også, jeg skal ikke før til neste år.


Slang inn et random bilde jeg ..

Har du hatt eller skal ha noen uvanlige skoledager denne uka?Har skolen deres sånn at dere er i et annet land, så kommer de du har vært hos til deg?

- Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

malin - ta en titt da vel ¨

malin - ta en titt da vel ¨

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits