THIS WEEKEND!

Kommer ikke til å blogge så mye denne helga siden jeg ikke er i mitt eget hus. Er nemlig hos søskenbarna mine på Darbu. Er med mimmi nedover for å være barnevakt. Veit ikke når jeg kommer hjem i morra, derfor veit jeg ikke om jeg kommer til å blogge så mye. Akkurat nå sitter jeg og Ruben og koser oss forran tv'en, mens mimmi og Nils er på Eikersentret. Jeg sitter også på datan da, heh.

Veit ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men vi skal nok ut å finne på noe i det fine og varme været. Når det gjelder varme og vær, så er det veldig lite snø igjen, og det er DIGG! Nå har virkelig våren kommet, og ett steg nærmere sommer'n. Gleder meg!


Ettersom jeg ikke har min data og mine bilder, så tok jeg et bilde fra arkivet.

Hva gjør du denne helga? Gleder du deg til sommer'n?
- Malin

Én kommentar

Karoline

26.mar.2011 kl.13:58

Så søt header! :-)

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits