INNKJØP 08.04.11

Grunnen til null blogging før i dag er fordi jeg ikke har vært hjemme. Etter skolen tok jeg bussen ned til Åmot med Karoline. Vi gikk litt inne på Åmotsentre, ikke at det var så stort mye å se på der, men vi var der imens vi ventet på mamma og Sandra. Vi var på BS (buskerud storsenter) og shoppa masse, eller, litt da om jeg skal rette det. Hadde egentlig med meg kamra mitt, men klarte å glemme det i sekken min, som var i bilen, så det blei ikke noen bilder. Noen kjentfolk så vi på den tiden vi var der. Dere skal få se innkjøpene, så følg med.

Hettegenser - Cubus - 199kr


Stor t-shorte - Cubus - 149kr


Sportsbh -
h&m - 149kr


Compact powder -
h&m - 39.50kr // Nail polish - h&m - 39.50kr


Trenings tight -
Intersporten - 199kr 

Det var innkjøpene fra i dag. Kjøpte også litt godteri, siden jeg skal på nattvolleyball i morra. Må ha med litt godis til det, heh. Gleder meg veldig til i morra da, siden det er første gangen jeg er med på nattvolleyball. Kommer til å komme med et innlegg i morra før vi drar, og kanskje flere også.

Hva har du gjort i dag? Hva syntes du om innkjøpene? Har du vært på nattvolleyball eller noe lignende før?
- Malin

5 kommentarer

Caroline ~ it. c":

08.apr.2011 kl.21:58

Så fine innkjøp.

marika - mmarika.com

08.apr.2011 kl.23:03

fint:)

♥Malene

08.apr.2011 kl.23:20

Fine innkjøp!:-D
så mye lekkert! :D

sv; takk for dine søte fotspor på min blogg :D Ha en flott helg ^^

Oliviagt

10.apr.2011 kl.09:49

så fint :)

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits