THIS DAY AND OUTFIT

Hadde egentlig tenkt å komme med outfiten i stad, men rakk ikke før jeg måtte skru av dataen. Dere skjønner det at jeg har gått med en bøsse for å samle inn peng til kirkens nødhjelp, ikke at det var så veldig gøy også. Heldigvis gikk jeg ikke aleine da, det hadde blitt enda kjedligere, men vi brukte fortsatt rundt to timer .. Kan ikke si det er det kjedeligste en kan gjøre, for det finnes mye værre ting. Ellers har dagen i dag vært som andre dager, altså helt vanlig.

På lørdagen så rakk jeg ikke komme med et innlegg før jeg dro på nattvolley, via 4H, siden vi skulle visst møte litt før enn det som var meninga, så var egentlig på vei til å ta opp datan og blogge idet jeg fikk en telefon om at alle venta på meg, såe .. Nattvolleyen var utrolig morsomt da, og nesteår blir det bedre, siden da skal Sigdal arrangere nattvolleyballen, gleder meg allerede! Møtte også folk, noen som var utrolig hyggelige, heh.

Nå skal dere få dagens outfit, så håper dere liker den:

Hettegenser - Cubus // Topp - Bik Bok // Olabukse - Cubus

Hva har du gjort i dag? Hva syntes du?
- Malin

Én kommentar

Ruth Tonje

12.apr.2011 kl.21:16

chill :)

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits