PÅSKEFERIE!

Har ikke blogget noe nå siden blogglysten min har vært helt på bunn. Har rett og slett ikke tenkt tanken engang på å prøve å komme på noe .. er satt inn i feriemodus, det er tross alt påskeferie! Syntes det er herlig med ferie nå, og tenkt, nestegang det er ferie er det sommerferie! Gleder meg, for tiden nå frem over kommer til å gå som en rakett. Det skjer veldig mye fremover, i allefall med tanken på at jeg snart skal konfirmeres.

Det er herlig med påskeferie nå, og ikke nok med det, været er også helt toppers! Har vært varmt ute, og håper det fortsetter å bli det hele ferien. En sånn liten beskjed til dere, jeg kommer nok med noen innlegg, men kommer an på om hva jeg rekker om dagen. I dag så var jeg i stallen i ca. 8 timer, men det var bare morsomt!

Syntes du det er godt med ferie? Har dere knallvær?
- Malin

Én kommentar

JAA, OG JAA! :D D-I-G-G

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits