UPDATE FOLKENS!

Har vært kjempe deilig med ferie, men dessverre er den snart over. Jeg begynner ikke på skolen før til onsdagen, så den siste fridagen er i morra. Får gjøre alt for å nyte den, så derfor må det bli varmt i morra .. det må ikke, men vil veldig gjerne at det blir det. Meen .. veit jeg ikke har vært noe flink i det heletatt med å blogge i ferien, men skal prøve å komme på "rett vei" igjen. Har tatt masse bilder med speilrefleksen til søstra mi, siden jeg var så heldig å fikk låne det, så det kommer nok mange bilder. 

Har egentlig, eller på en måte vært opptatt i hele ferien, siden jeg har tilbrakt nesten de fleste dagene i stallen og med venner. HERLIG! Det er vel det ferier er til for, slippe alt skolemaset og heller bare slappe av å gjøre ting man vil. 

Canon EOS 1000D 

Hva syntes du om bildet? Hva har du gjort i ferien?
- Malin


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits