ANTREKK 07.05.11

Her kommer dagens antrekk! Tenkte jeg fikk starte med det som første innlegget siden påskeferien. Hah, flinke meg når det gjelder blogging også, det må jeg virkelig si .. ellerbareikke. Har vært noen travle dager, siden jeg har måttet ordnet litt til konfirmasjonen min, som ikke er før i begynnelsen av juni.
t-skjorte - Fra rideleir // topp - Bik Bok // Thight - ?

I dag har jeg vært nedover hele dagen, faktisk. Prøvde å se etter en kjole jeg kan ha på min konfirmasjon, siden jeg ikke skal ha bunad. Har vært innom tanta mi i dag også, siden vi var nedover. Ellers har vi grilla i dag, nam. Vi har grillet veldig ofte nå i det siste, men det har vært fint vær til det, så da må man slå til.

Hva har du gjort i dag? Hva syntes du om antrekket? 
- Malin

5 kommentarer

Ruth Tonje

08.mai.2011 kl.00:00

Fint!

<3REGINE - kommenterer tilbake!

08.mai.2011 kl.00:56

kult
Kjempefint!

sv: Haha, det gjør den nok ja :-)) så det var synd! Har planer om å blogge igjen da jeg har fått meg speilrefleks, sånn midt på sommern ellernoe...

Linny

10.mai.2011 kl.19:21

Hvorfor ikke bunad? : )

Malin - My blog, my lifee

13.mai.2011 kl.19:47

Linny: Grunnen til at jeg ikke skal ha bunad er fordi, vi har ikke pleid å bruke det i familien og søstra mi hadde ikke bunad på hennes konfirmasjon :)

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits