GOOD NIGHT, EVERYBODY

Har tenkt å legge meg nå, eller i allefall logge av pcen og ordne meg. Har ikke akkurat noe jeg skal sitte oppe for. Har hatt en travel dag, derfor grunnen til null blogging. Har vært på skolen, hadde matte heldags i dag noe som gikk helt grei. Eller, jeg håper da på det. Var så hjemme litt før jeg dro til Anna, for så å dra på 4H møte. Så dro jeg i stallen etter det. Ja, det var da min dag, og nå sitter jeg her. 

Nå som jeg kommer med ett innlegg, så kan jeg komme med hva som skal skje i morra også. Veit ikke om jeg rekker, men skal prøve å få lagt ut innkjøp fra mandagen og 17. Mai outfit. Skal i kirka i morra, og etter det så er det en liten konfirmantfest. Derfor blir det veldig travelt i morra. Skal komme med det, lover at om jeg ikke rekker i morra skal det komme på fredag. 


slang inn et random bilde, sånn at dere får ett i dette innlegget. 

Men da sier jeg natta til dere! Blogges.
- Malin 

Én kommentar

Johanne :) <3

18.mai.2011 kl.22:44

SV: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits