ENDELIG HELG!

Herlig med helg etter en uke i barnehagen. Kunne faktisk vært der en uke til, men det går jo ikke. Dessverre er det skole igjen til uke, men er heldigvis bare tre skoledager. Men, må ikke prate om det nå når det er helg, og for ikke å gjøre dette innlegget kjedligere.

I helga skal jeg bare slappe av, eller mesteparten av tiden. Skal i stallen litt hele helga og jeg skal nedover i morra. Er godt med helg, og snart så er det sommerferie! Eller, litt snart da, men tiden kommer til å gå fort, siden det er masse som skjer vidre.

Nå tenkte jeg å komme med bilder av ett par ting jeg har fått mens jeg har vært i barnehagen.

tre steiner 


dette er tegning av ett slott


tegning av en prinsesse


denne har jeg lagd 

Syntes det er utrolig koselig å få tegninger og litt sånt av dem. Så vil si jeg har kost meg veldig mye i barnehagen. Nå tenkte jeg å se på en film, men hvem det skal bli veit jeg ikke helt ennå, vi får se.

Hva er planene dine for helgen? 
- Malin

Én kommentar

msjt

28.mai.2011 kl.23:48

I hele helga skal jeg bare jobbe :)

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits