UPDATE FOR DEN SISTE TIDEN!

Grunnen til null og niks blogging nå er fordi det var her en stund det skjedde veldig mye. Har hatt konfirmasjon, vært på kino med 4H, og ikke minst hentet helfôr hesten. Er så glad for at jeg endelig har funnet den rette heste, eller det er mitt inntrykk hittil da. Han er herlig. Tenkte å vise dere noen bilder da, sånn at jeg ikke skal skrive dere til kjedsomhet.


First <3 Verdens beste ponni!


First <3


You! 

Nå fikk dere ett lite glimt av han. Som dere sikkert forsto så heter han First. Men ellers så har det ikke skjedd så mye. Det har regnet veldig mye, men det er kanskje ikke bare her. Nå i helga så lettet været litt da, men det går ikke ann å badet siden elva er stor.

Noe spennende som har kjedd i ditt liv i det siste? 
- Malin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin - My blog, my lifee

Malin - My blog, my lifee

14, Sigdal

HEI! Er ei jente på 14 år som bor i Sigdal. På fritiden driver jeg med fotografering, 4h, venner og data. Masse mere også, men det var litt. Kan vel si jeg er ei snil og positiv jente. Legg meg gjerne til som venn! Blir også veldig glad for kommentarer. Kommenterer du til meg, kommenterer jeg til deg ♥ Er det noe du lurer på så er det bare og spørre på ett innlegg eller på malin_jh@hotmail.com. Ha en god dag vidre og takk for besøket :-)

Kategorier

Arkiv

hits